Bir Yangın Alarm Sistemi Temel Yapılandırma

Bir Yangın Alarm Sistemi Temel Yapılandırma

Otomatik yangın alarm sistemi nedir? Bu bir otomatik sistem yanma ile ilgili ortamda değişikliklerin, izleme tarafından istenmeyen yangın varlığını saptamak için tasarlanmıştır. Bir duman uyarı sistemi otomatik veya manuel olarak veya her iki şekilde tahrik edilebilir.

Bu otomatik sistem yangın durumunda veya başka herhangi bir acil durumda tahliye kişilere bildirir Yangın durumunda olduğunu. Ayrıca yangın ve dumanın yayılmasını kontrol yapısı ve ilişkili sistemleri hazırlar.

Yangın alarm sistemi temel yapılandırma:

1. Yangın alarm kontrol paneli: Bu bileşen sisteminin merkezi olarak kabul edilebilir. Onun rolü çıkışını kontrol etmek ve bilgi röle için, girişleri ve sistem bütünlüğü izlemektir.
2. Primer güç kaynağı: Bu sigara anahtarlamalı 120 veya ticari bir güç yardımcı kaynaktan sağlanan 240 voltluk bir alternatif akım olduğunu. Olmayan konut kompleksleri bir ‘özel şube devresi’ alarm sistemi ve onun bileşenlerine bağlı.
3. İkincil veya geri güç kaynakları kadar: Bu bileşen, normalde bir birincil güç hatası oluştuğunda enerji sağlamak için kullanılır. Bu sızdırmaz kurşun-asit akümülatör veya jeneratörleri gibi diğer acil kaynaklardan oluşmaktadır.
4. Cihazlar başlatıcı: Bu bileşen elle veya otomatik olarak harekete geçirilebilir. Bu yangın alarm için bir girdi olarak görür.
5.. Bildirim cihazları: duman alarm sistemi ya da herhangi bir diğer depolanmış bir enerji kaynağı temin edilmektedir enerji boşaltılması için yakın çevresinde kişiler bildirmek için bu bileşen tarafından kullanılır.
6. Emniyet arayüzleri Bina: Bu arabirim hava hareketi, aydınlatma, proses kontrol, insan taşıma ve çıkış etkiler ve böylece yapılı çevrenin çeşitli yönlerini kontrol alarm sistemi sağlar.

Ayrıca yangın bina hazırlar ve duman dumanın yayılmasını ve yangın kontrol eder.

Yazar telekom ürünleri, güvenlik ürünleri ve hizmetleri derinlemesine bilgiye sahip uzman bir yazardır. Halen Spaceage Güvenlik ile çalışıyor ve gözetim aksesuarları, yangın alarmı, kişisel güvenlik, havacılık ışık, hakkında bilgilendirici içerik sağlayan LED ışık, bts kule ve diğer güvenlik ve telekom produts.

Yorum bırakın