Office Yangın Alarm Sistemleri

Office Yangın Alarm Sistemleri

Ofisiniz için yapmak zorunda olacak en önemli kararlardan biri yüklediğiniz tercih yangın alarm sistemi ne türüdür. Orada yangın alarm sistemleri birçok türü vardır ve her birinin kendi avantajları vardır. Gerçekten aşağı ve ofisiniz için en iyi çalışacak gelir. Seçenekleriniz manuel çekme istasyonları, alev dedektörleri, ısı dedektörleri, duman dedektörleri, yangın alarmı içerebilir. Orada karar sway ama bu hayatlarını kurtarmak için tasarlanmıştır akılda tutmak yardımcı olabilir, çeşitli faktörler vardır ve her türü dikkatli düşünmelisiniz.

Duman, ısı ve alev dedektörü de dahil olmak üzere, her tür olası bir yangın alarm insanların özel yetenekleri vardır. Bir duman dedektörü çok hassas olduğunu ve duyuları duman eğer sizi uyarır. Ticari duman dedektörleri onlar yangın alarm sistemi yerine dedektör kendisini bir alarm için bir sinyal göndermek olacağını ev dedektörleri farklıdır. Bir yangın dedektörü o alevlerin yaydığı ışığı tespit edeceği bir duman dedektörü biraz daha farklı çalışıyor. Bu duman dedektörü üretebilir sayısız yanlış alarmları önlemek için yardımcı olabilir.

Isı dedektörleri önceki iki gibi davranırlar ama sıcaklık aşırı bir artış tespit ederse, sadece bir alarm sinyali gönderecektir. Bir ısı detektörü aslında bir duman ile kombinasyon halinde kullanılması tavsiye edilir.

Manuel yangın alarmları, bir yangın durumunda tüm bir bina uyarmak için kullanılır. Bu sistemler molası cam istasyonları, çekin alarmlar ve alarm butonu vardır. Bu sistemler birisi yangın keşfetmek ve uygun alarm sistemi aktive ederek binanın geri kalanı uyarı güveniyoruz. Otomatik alarm sistemleri yangın algılamak için yukarıda belirtilen dedektörleri birini kullanın ve daha sonra otomatik olarak aktif hale gelecektir. Çoğu otomatik sistemler bir yangın durumunda yetkililere bildirmek için yeteneği var.

Bir yangın tespit edildiğinde uyarı sistemi bir çeşit olması gerekir. Çoğu durumlarda, bu sesli ve görsel uyarı sistemi hem de içerecektir. Bir bildirim sistemi tarafından verilen kapalı uyarı sesi gürültülü ve desen bir tür olacak. Bildirim görsel öğe genellikle işitme engelli kişi yanınızda ise yardımcı olmak için parlak bir yanıp sönen bir ışık olacaktır. Daha gelişmiş bildirim sistemlerinin bazıları bina tahliye için en iyi yolda talimat verecek bir ses içerecektir.

Bazı yangın ve bina kodlarının yangın alarm sistemleri belli kurallar takip gerektiren daha tutmaya dikkat edin. Bu yüzden ofisinizdeki bir sistem kurmadan önce bu özelliklerini kontrol takip edilmelidir. İyi bir yangın alarm sistemi yaşam arasındaki farkı olabilir, ve ölüm bu nedenle zaman ayırın ve uygun araştırma yapmak emin olun.
Yangın güvenliği hakkında daha fazla bilgi için, yangın alarm sistemleri ve yangın battaniyesi gibi yangın güvenlik ekipmanları bir dizi kaynağı İndirim Yangın Malzemeleri ziyaret edin.

Yorum bırakın